Home » Game Caini » Nutritie Sanatoasa adaptata RASEI » Labrador Retriever

Labrador Retriever

1305 cover

2043 609 763 2020 1305

Un caine inteligent si afectuos

Labrador Retriever-ul este o rasa care isi are originile in Canada, regiunea Terra Nova, din secolul al XVII-lea. Fascinat de aptitudinile de inotator ale acestei rase cu o blana hidrofoba, un lord englez a adus-o in Marea Britanie in anul 1830. Ulterior, acestei rase i-au fost recunoscute talentele de salvare, ghidare sau acompaniere.

Tendinta de ingrasare

Fiind obisnuit cu apele inghetate din Terra Nova, Labradorul a mostenit un apetit legendar si un strat de tesut adipos pentru a-l proteja de frig. Comparativ cu ceilalti caini Labradorul are mai mult tesut adipos si mai putina masa musculara.

Un corp masiv si oase puternice

Stilul de viata activ al Labradorului si predispozitia sa la supraponderabilitate solicita intens articulatiile.

O blana care izoleaza perfect

Roba Labradorului este constituita din fire scurte, asemenea unei cuverturi, care il izoleaza de frig si ii protejeaza pielea de zgarieturi. O alta trasatura caracteristica este secretia mare de sebum a glandelor sebacee, ceea ce confera pielii caracterul hidrofob.

Capacitati vizuale si cognitive exceptionale

Memoria extraordinara, simtul olfactiv dezvoltat si acuitatea vizual sunt facultati innascute ale Labrador Retriever-ului, care trebuie protejate si mentinute printr-o hrana adaptata.

Labrador Retriever Junior

Labrador Retriever Junior

Mai multe detaii despre produs aici.
Labrador Retriever Adult

Labrador Retriever Adult

Mai multe detaii despre produs aici.

Despre cainii din rasa Labrador Retriever si tipul de hrana adaptat acestora. Consulta rubrica noastra de mancare pentru caini, in functie de rasa. Afla si tipul de hrana potrivit pentru Rottweiler, Bichon Maltez sau Teckel.

© Copyright Royal Canin 2012
Toate drepturile rezervate
Termeni si Conditii