Home Nutriția Sănătoasă Abordarea Royal Canin Valori care creează un produs mai bun

Abordarea Royal Canin

Imprimare

Nutriția Sănătoasă, misiunea noastră

Misiunea Royal Canin a fost întotdeauna Nutriţia Sănătoasă. Aceasta se caracterizează prin echilibrul optim al nutrienților (proteine, lipide, carbohidrați, amino-acizi, acizi grași, minerale, vitamine și oligoelemente).  Modul în care sunt formulate rețetele noastre corespunde unui puzzel complex, a cărui structură ne permite să garantăm o formulă nutrițională constantă, respectând cerințele exacte și specifice ale pisicilor și câinilor.

Nutriție precis adaptată

La Royal Canin, din totdeauna, pisicile și câinii s-au aflat în centrul tuturor preocupărilor noastre.

Observarea lor, acumularea cunoștintelor despre ei, dar mai ales respectarea lor și recunoașterea diferențelor lor reprezintă literalmente munca noastră de o viață.

Scopul filozofiei Nutriției Sănătoase este de a oferi fiecărei pisici și fiecărui câine, cel mai precis răspuns nutrițional adaptat cerințelor lor individuale. Aceste cerințe pot diferi în funcție de rasă, mediul în care crește și se dezvoltă, vâstă, sex, digestie, predispoziții genetice și stilul de viață.

Valori care creează un produs mai bun

Nu consideram câinii și pisicile ca fiind asemănători oamenilor. Mai curând îi respectăm și tratăm pentru felul lor unic și complex de a fi, pentru ființele magnifice care sunt.

Punem întotdeauna pisica și câinele pe primul loc. Produsele noastre nu sunt create luând în considerare preferințele cumpărătorului (omului), în schimb ne bazăm în conceperea rețetelor pe cunoștințele noastre despre câini și pisici.

Ce NU facem

Nu creăm crochete în formă de mini oase sau friptură

Nu evidențiem în descrieri aromele materiilor prime cunoscute pentru proprietățile lor gustative, cunoscute fiind ca preferate de oameni (miel și orez, sau vită cu mix de legume, somon, vânat etc.). 

Nu creăm produse ținând cont de trendințele  din alimentația umană

Ce FACEM

Concepem hrană adaptată pentru a se potrivi maxilarelor câinilor și pisicilor și specificului lor de hrănire 

Asigurăm furnizarea de nutrienți în mixuri precise care să garanteze dezvoltarea, aportul necesar de energie și susținerea sănătății. În anumite cazuri formulele nutriționale susțin îngrijirea cerințelor speciale.

Concepem formulele nutriționale bazându-ne pe cerințele individuale ale pisicilor și câinilor.

  • facebook
  • youtube